Fordelene med DdDs kassaapparater er mange

Først og fremst spesialiserer vi oss på å lage kassasystemer til motebutikker. Vi har mer enn 25 års erfaring og oppdaterer kontinuerlig både teknologi og funksjoner. Kjøp et webbasert DdD kassasystem som én samlet løsning – pakk ut, installer, og du er klar til å selge! Våre kassasystemer leveres med:

Fast pris
Du betaler en fast pris for systemet.

Programvare tilpasset spesielt for motebutikker
Programvaren er tilpasset bransjen over mange år. Alle typer ekspedering gjøres raskt og enkelt i kassen. Rabatt kan gis raskt i både kroner og prosenter. Alle betalingsformer aksepteres – kassen leveres med integrert kortterminal.

Sentral styring av flere kassaapparater
Med DdD admin er det mulig å administrere ett eller flere kassaapparater sentralt. Det er mulig å se status for kassaapparatet og/eller endre ting som kvitteringstekst, ekspeditør osv.v.

Lagerstyring og rapportering i back office
Lagerstyrings- og rapporteringsdelen er tilpasset lokale behov. Det er mulig å se beholdningen i en annen butikk direkte på kassen til enhver tid. Tilpass rapporter etter behov, eller bruk de populære standardrapportene som allerede finnes i systemet. Få kunnskap om hvilke stiler, størrelser og varianter som selges, og tilpass virksomheten.

 

 

 

 

 

Nyeste maskinvare
Kassen leveres med spesialdesignet maskinvare som oppfyller kravene som finnes i motebutikker. Vi nevner blant annet berøringsskjerm, støvbeskyttelse og lavt energiforbruk.


Integrasjon med andre systemer
Du kan til enhver tid integrere DdDs kasseløsning med øvrige systemer i forretningen din. Via "åpen API" kan du koble kassasystemet til nettbutikken din, ERP-systemet ditt osv. Med en full integrasjon vil du for eksempel alltid ha full oversikt over lagerbeholdningen – og tallene vises i sanntid. På samme måte finnes det mulighet for EDI (elektronisk datautveksling) – med alle fordelene det innebærer. . 


Fra én til mange – og alltid tilgjengelig
DdDs løsning er basert på Cloud Computing – noe som betyr at du alltid har tilgang til data via en nettleser, uansett tid og sted. Dette gir et høyt nivå av datasikkerhet, og det er ikke behov for ytterligere investeringer i form av servere når et nytt system installeres. Med Cloud Computing er det også mulig å skalere systemet fra ett til mange på kort tid – både nasjonalt og internasjonalt.

Support
DdD yter support både på telefon, e-post eller chat. Du kan lese mer om åpningstidene våre her.