Om DdD

Om oss

DdD retail A/S startet som et enkeltmannsforetak i 1989 med salg av NCR-kassaapparater. I 2004 kjøpte foretaket opp den jyske IT-virksomheten Kingtron. Ved fusjonen oppsto firmaet Detail Data Danmark og aktivitetene kom til å omfatte utvikling, salg og betjening av intelligente IT-løsninger for detaljhandelen innen mote. I 2006 ble det opprettet et datterselskap i Sverige og deretter et i Norge.

Med fokus på økt internasjonalisering (og særlig fokus på det tyske markedet) gjennomførte man i 2008 delvis et generasjonsskifte og indro Via Venture Partners som medinvestor. Som følge av vekststrategien ble navnet Detail Data Danmark endret til DdD retail A/S. I 2010 ble NTS Systemhouse (COWIS) kjøpt opp i Tyskland og datterselskapet DdD retail Germany AG ble en realitet. Produktporteføljen til NTS Systemhouse er meget lik DdD sin, men NTS har i tillegg til POS og back office også spesialisert seg på multikanaler.

I april 2016 er DdD Retail kjøpt opp av det børsnoterte engelske selskap K3 Business Technology Group plc (K3). K3 er på det globale marked, førende leverandør av prisvinnende IT løsninger til detaljister, produsenter og distributører. Derutover er K3 førende leverandør av Microsofts løsninger og medlem av Microsofts ”Inner Circle” samt ”President´s Club”. DdD´s løsninger komplementerer K3´s produktportefølje og det å være en del av K3 øker muligheten for ytterligere internasjonalisering for DdD og et fortsatt fokus på udvikling og levering av profesjonelle cloud-baserede IT løsninger til detaljhandelen innenfor bekledning, sko og accessories.

Teknologisk har både markedet og DdD sine løsninger gjennomgått en stor utvikling. Fra å være et mindre administrasjonssystem til automatisk styring av salg og lager, har det i dag blitt en løsning som fortsatt har stort fokus på styring av lager og salg, men som også gir mulighet til å bruke mange andre funksjoner som f.eks. EDI, synkronisering med nettbutikk, loyalitetsklubb, omfattende rapportgenerator og mye mer. Alt sammen basert på den mest moderne teknologi.

Ideologien vår er å tilby tilgjengelige og sikre IT-løsninger og som for mer enn 25 år siden er vårt fokus fremdeles på detaljhandelen innen mote. Det er det vi er best på. Virksomheten har i dag mer enn 40 ansatte, utviklingsavdelinger i både Danmark og Tyskland, og mer enn 1800 kunder og 2500 installasjoner fordelt rundt i Europa.

OmOs_Screen_1OmOs_Screen_22500installasjonerOmOs_Screen4

 

Tidslinje

no-news-timeline

ddd-karriere

Ledige stillinger

Det er for tiden ingen ledige stillinger til DdD retails kontor i Norge.

Karriere

Karriere

En jobb hos DdD betyr en utfordrende hverdag i et uhøytidelig, avslappet miljø med gode kolleger.

Vår misjon er å gjøre ting så enkle som mulig. Vi ønsker at kundene våre skal oppleve hvor enkelt det er å bruke systemene, men samtidig den mangfoldigheten som finnes i alle mulighetene. Dette kjennetegner både produktene og arbeidsmetodene våre. Det er ingen grunn til å gjøre det vanskeligere enn det er.

Ledige stillinger

Dersom vi har ledige stillinger legges de ut her.

Er det for øyeblikket ingen ledige stillinger er du velkommen til å sende en uoppfordret søknad til [email protected] hvor du beskriver kompetansen din og hva du kan bidra med. Hvem vet hva som så kan skje?

Partnere

Partnere

DdD samarbeider med forskjellige partnere innen retail-løsninger. Det som er felles for alle partnerne våre er at løsningene deres kan integreres med retail-løsningen til DdD.

Download

Download

Her har vi har samlet brosjyrer, logoer, bilder m.m. slik at du raskt kan finne og laste ned det du har behov for.

Les mer

 

Referanser

Kundene våre er detaljhandlere innen moteindustrien. Vi kan bl.a. nevne Esprit, DK Company og Ballgroup.  

 

Kontakt

Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Benytt kontaktskjemaet eller telefonnummeret eller e-postadressen som du finner her


Brosjyrer

Last ned brosjyrene våre hvis du vil lese mer om produktene til DdD.

 
Logo og payoff

 ddd-logo-black-thumbnail    
Logo    

CMYK RGB

 

 

 

 we-know-fashion    
Payoff    

CMYK

 

 

 

 


Bildedarkiv

POS1            POS2 
POS1          POS2
JPG   JPG

 

POS3     
POS3           
JPG    

 


ddd-retailinabox-2