KLIKK OG HENT

call to action icon

Hej! eg kan hjelpe deg med å skreddersy det riktige POS-kassesystemet for deg og din virksomhet!

Optimalisering av salgskanaler

Implementer DdDs klikk-og-hent i DdD-løsningen din og optimaliser salgs- og leveringskjeden. Gi kundene valget mellom å handle i nettbutikken din og få varen levert på døren, eller å hente den i den fysiske butikken din:

Så lett er det

Kunden bestiller varen i nettbutikken (klikk) og velger om den skal hentes i butikken din (hent)

Valg av betalingsmetode

Velg hvordan betalingen skal gjøres. Betaling i nettbutikken, betaling når varen hentes i butikken, eller du kan optimalisere salgskanalene og la kunden selv bestemme når betalingen skal gjennomføres.

Håndtering av bestilling direkte fra DdD POS

Når en kunde velger å hente en vare i butikken, får du et varsel direkte på DdD POS. POS-en vil blinke i den øverste linjen når en nettbestilling er tildelt butikken der POS-en er. Klikk på Klikk-og-hent-knappen og gjør bestillingen klar for kunden. En liste over varer som skal hentes kan skrives ut.

Forsendelse fra butikken

Hvis bestillingen skal håndteres som en forsendelse fra butikken, er det mulig å skrive ut en adresselapp klar til klebe på pakken.

Varebeholdning i sanntid

Så lenge du har de riktige integrasjonene mellom de forskjellige salgskanalene dine, vil beholdningen alltid være à jour. på den måten kan kunden sjekke i nettbutikken om varen er tilgjengelig på det foretrukne hentestedet.

Read moreCollapse

Se video nå

Andre fordeler

Mersalg

Å tiltrekke kunder til din fysiske butikk (når de henter varen) gir deg muligheter for mersalg

Null i fraktkostnader

Henting av varen i butikken betyr null i fraktkostnader på den bestillingen

Reduserer returnering

Siden kunden har anledning til å se og prøve den kjøpte varen, blir det færre returneringer. Mindre kostnader og spart tid for forretningen din

Den ekstra servicen

Når du har kundene i butikklokalet, har du muligheten til å tilby den ekstra servicen som kan gjøre dem til lojale kunder og få dem til å komme tilbake til butikken din

Vil du vite mer om hvordan klikk-og-hent fungerer?

Ring oss på +45 7022 3010 eller send inn kontaktinformasjonen din


    Chat with us x