DdD Report

Rapporter, instrumentbord, KPI-er i en pakke

call to action icon

Hej! eg kan hjelpe deg med å skreddersy det riktige POS-kassesystemet for deg og din virksomhet!

Rapporter, instrumentbord, KPI-er i en pakke

DdD Report er en intelligens-serie som er skreddersydd for moteforretningsbransjen. Programmet er intuitivt, men profesjonelt, og behandler alle data du samler inn fra forretningen din og gjør dem om til nyttig informasjon du kan bruke til praktisk handling.

Du er avhengig av tall og informasjon. Vi tilbyr deg et svært fleksibelt verktøy, som gir deg relevant informasjon du trenger til butikken din.

Sørg for å ligge foran konkurrentene dine og bruk DdD Report til å overvåke ytelsen på hver enkelt vare, planlegge bemanning basert på når du har flest transaksjoner i løpet av dagen/uken/måneden, eller evaluere markedsføringskampanjer/-arrangementer i hver butikk.

Intuitivt brukergrensesnitt

Vi har gjort brukergrensesnittet intuitivt og lett å bruke. Det første du ser når du logger på systemet er en klar oversikt over forretningens nøkkeltall, og du kan begynne å analysere dataene.

Standardrapporter generert fra data fra DdD POS og Back Office

Med vår solide detaljhandelbakgrunn i ryggen har vi utarbeidet flere standardrapporter du kan bruke i forvaltingen av forretningen din.

Egendefinerte rapporter

Vi gir deg også muligheten til å tilpasse dine egne rapporter, inkludert KPI-er (dimensjoner, underordnede dimensjoner og nøkkeltall), som er relevante for akkurat din forretning. Opprett fra bunnen eller bruk standardrapportene og endre prestasjonsindikatorene (KPI-ene). Lagre endringene som dine egne, tilpassede rapporter.

Read moreCollapse

Andre fordeler

Automatisk genererte rapporter

Velg om standardrapportene eller de egendefinerte rapportene skal genereres automatisk eller manuelt. Du kan velge å få dem tilsendt på e-post daglig, ukentlig eller når som helst du selv ønsker

Raskt

Du trenger å vite hvordan forretningen din yter til enhver tid, så nøkkeltallene og rapportene bør kunne regnes ut og presenteres på et øyeblikk. Dette gjør at du kan reagere fort på enhver situasjon og utføre nødvendige tiltak

Tilgjengelighet

Åpne DdD Report direkte fra POS-systemet eller via en nettleser. Hver bruker er tildelt til en eller flere butikker og kan bare se tallene fra disse butikkene

Data tilgjengelige døgnet rundt, syv dager i uken

Alt du trenger for å få tilgang til DdD Report, er en nettleser. Dette sikrer at du har tilgang til dataene dine når som helst, fra hvor som helst

Eksportering av rapportene

De lagrede rapportene kan eksporteres i det formatet du ønsker

Varsler

Du kan velge å bli varslet hvis bestemte nøkkeltall avviker fra et definert intervall

Tabell eller grafer

Rapportene dine kan vises enten som tabeller eller grafer – du bestemmer

Sanntidsdata

Se dataene i sanntid eller historisk – det er helt opp til deg

Vil du finne ut mer om DdD Report?

Ring oss på +45 7022 3010 eller send inn kontaktinformasjonen din


    Chat with us x