Om DdD

Om DdD

Hva vi gjør
DdD leverer salgssted (POS)-løsninger til moteforretningsbransjen.
Teknologisk sett har både markedet og DdDs løsninger gjennomgått en enorm utvikling. DdD-løsningene begynte som et lite administrasjonssystem for automatisk administrasjon av lager og salg. Hovedfokuset ligger fremdeles på lager og salg, men nå tilbyr vi også mange andre funksjoner, som EDI, integrasjon med for eksempel nettbutikker, lojalitetsklubber og ERP-systemer, en komplett rapportgenerator og mye mer. Alt dette er basert på de nyeste teknologiene.

Vår filosofi er tilgjengelighet og sikkerhet i IT-løsningene våre, og akkurat som vi gjorde for over 25 år siden, fokuserer vi fremdeles på moteforretningsbransjen. Og det er her vi skiller oss fra alle andre. I dag har selskapet over 40 ansatte, utviklingsavdelinger i både Danmark og Tyskland, og over 1800 kunder og 2500 installasjoner over hele Europa. Siden 2016 har vi vært en del av K3 Business Technology Group, som er børsnotert i London. Dette gir oss enda større utviklingskompetanse og sikrer at vi fortsetter å være i front på teknologi og utvikling.

Historie

1989
DdD Retail A/S starter opp som et enkeltmannsforetak som selger NCR-kassaapparater.

2004
Bedriften kjøper IT-firmaet Kingtron, og ut fra denne fusjonen skapes bedriften Detail Data Denmark. Den fusjonerte bedriftens aktiviteter utvides til å dekke utvikling, salg og service av intelligente IT-løsninger for moteforretningsbransjen.

2006
Det første datterselskapet etableres i Sverige, og i Norge kort tid senere.

2008
Med fokus på økt internasjonalisering (med spesielt sikte på det tyske markedet) foretar eieren en delvis overlevering til neste generasjon og legger til Via Venture Partners som investor. Som en del av vekststrategien endres navnet Detail Data Denmark til DdD Retail A/S.

2010
DdD Retail kjøper NTS Systemhouse (COWIS) i Tyskland og oppretter datterselskapet DdD Retail Germany AG. NTS Systemhouses produktportefølje er ganske likt DdDs, men i tillegg til POS og Back Office har NTS også spesialisert seg på multikanalstøtte.

2016
I april 2016 blir DdD Retail en del av det børsnoterte K3 Business Technology Group plc (K3), som er basert i Storbritannia. K3 er en ledende global leverandør av prisvinnende, integrerte forretningssystemer til forhandlere, produsenter og distributører. Videre er K3 en ledende leverandør av Microsofts forretningsløsninger og medlem av Microsofts Inner Circle og President’s Club. DdDs skyløsning er en utfyllende løsning til K3s produktportefølje, og det å være en del av K3 øker mulighetene for internasjonalisering av DdD og kontinuerlig fokus på utvikling og levering av en profesjonell skybasert IT-løsning for moteforhandlere.

Vil du vite mer om IT-løsningen vår?

Ring oss på +45 7022 3010 eller send en e-post til [email protected]


Chat med oss x