OMNICHANNEL

Åpen API for enkle integrasjoner

Vi forstår at et velfungerende salgssystem er viktigere enn noensinne for moteforhandlere. For å oppnå dette er det viktig at forskjellige salgskanaler og IT-systemer kommuniserer med hverandre. Ellers vil du ikke kunne implementere en omnikanalstrategi, og det trenger du hvis du vil komme dine digitalkyndige kunder i møte.

Omnikanal er kommet for å bli.

Omnikanal dreier seg om koordinasjon, å sette kunden i sentrum og levere det rette innholdet som er relevant for kjernevirksomheten din. Når du bruker forskjellige salgskanaler, er det viktig å integrere og analysere data for å oppnå best mulig utbytte og for å tilby kundene transparens.

Det er relevant å fokusere på salgskanalene og informasjonen du gir kundene, samtidig som du kvitter deg med silotenkingen mellom salgskanalene. For å kunne jobbe med et omnikanalmiljø er det svært viktig å sikre at data samles inn og behandles.

Salgskanaler

Forhandlere har ofte mer enn én salgskanal. Det er viktig å både være til stede på nettet og ha en fysisk butikk, men de forskjellige salgskanalene må integreres. Ellers får du ikke fullt utbytte av de forskjellige kanalene. I verste fall kan det bli en ulempe for firmaet ditt hvis du ikke er godt forberedt og ikke har de forskjellige salgskanalene «smeltet» sammen.

Kundene forventer å ha akkurat de samme mulighetene enten de besøker nettbutikken eller den fysiske butikken din. De vil ha transparens i prisene og samme informasjon om varen, uavhengig av hvilken salgskanal de navigerer i, og de vil ha friheten til å velge hvordan varen skal leveres.

Lagerstyring vil være kjernefunksjonaliteten du trenger for å lykkes i dette. Når du har kontroll over lageret, får kundene straks kunnskap om beholdningen uansett hvilken salgskanal de besøker. Legg til klikk-og-hent, og dermed har du en svært god start på omnikanalstrategien din.

Data

I en konkurranseutsatt bransje som motedetaljhandel er du avhengig av tall og informasjon for å forvalte forretningen din. Ikke bare trenger du å vite nøyaktig hvor godt varene selges, det er også viktig å kjenne kundene dine.

I den daglige virksomheten samler du mye informasjon som salgstall, inntekt, kunde- og markedsdata. Og i tillegg til å få alle disse dataene behandlet må du også samle dem sammen via integrasjoner mellom IT-systemene dine. I en ideell verden behøver du bare en app til å styre hele firmaet ditt.

DdD prøver å gjøre forretningsforvaltning så enkel og fleksibel som mulig. Vi integrerer gjennom API, csv eller EDI til enhver tredjepartsleverandør av IT-systemer. Vi har allerede flere integrasjoner klare, og via DdDs API kan vi opprette en enkel og sikker toveis kommunikasjon mellom de forskjellige IT-løsningene dine, som nettbutikk, kundeklubb-app, rapport-app og ERP-system. Alt dette gir deg et svært godt grunnlag for å planlegge en omnikanalstrategi som fokuserer på optimalisering av e-handel og forsynings- og leveransekjeden din.

Andre fordeler ved å koble flere IT-systemer sammen, er enklere administrasjon og mindre risiko for feil ved for eksempel registrering av varer ved ankomst.

Noen av integrasjonspartnerne våre/span>

Kan vi hjelpe deg med å komme i gang med omnikanalstrategien din?

Ring oss på +45 7022 3010 eller send inn kontaktinformasjonen din


Chat med oss x