Personvernerklæring

DdD Retail Inc. forplikter seg til å sikre ditt personvern på internett. All behandling av personopplysninger som er generert gjennom dette nettstedet, vil være i fullt samsvar med nasjonalt regelverk om behandling av personlig informasjon, slik det fremgår av den følgende personvernerklæringen, som er utarbeidet av DdD Retail A/S.

Dette nettstedet eies og drives av:
DdD Retail A/S
Theilgaards Allé 2
4600 Køge, Danmark
Tlf. +45 7022 3010
[email protected]

Vi samler inn denne informasjonen:
Dette nettstedet samler inn informasjon på forskjellige måter. Når du bestiller en demonstrasjon, ønsker å bli oppringt, bestiller brosjyrer eller vil registrere deg for å få nyhetsbrevet vårt, blir du bedt om å oppgi navnet ditt, e-postadressen og annen kontaktinformasjon som er relevant i forhold til forespørselen din. Den innsamlede informasjonen vil bare bli brukt i forbindelse med at vi kontakter deg som en del av vårt generelle kundeforhold, og for å gjøre det enklere for deg å bruke nettstedet vårt og tjenestene og artiklene våre.

Informasjonskapsler:
Vi bruker informasjonskapsler og loggfiler som gir oss verdifull informasjon om bruken av nettstedet vårt. En informasjonskapsel er en liten bit med informasjon som sendes til nettleseren din fra en nettserver og lagres på harddisken på datamaskinen din. Vi bruker denne informasjonen til å overvåke trafikkmønstre og identifisere kundekarakteristikker som vi bruker i forbindelse med systemforvalting, til å samle inn informasjon om besøkendes atferd og preferanser og til å rapportere informasjon til vår interne statistikk for å optimalisere våre nettbaserte tjenester. Informasjonskapsler lagres på PC-en din bare til du sletter dem. Hvis du ikke vil godta vår bruk av informasjonskapsler, kan du når som helst slå av denne funksjonen i nettleseren din.

Valgfritt abonnement:
Nettstedet vårt gir brukere muligheten til å velge om de vil motta nyhetsbrevene våre og annen informasjon om nye funksjoner, begivenheter og tjenester. Du kan når som helst si opp abonnementet på nyhetsbrevene ved å sende en e-post til [email protected] med «Si opp abonnement» i emnelinjen eller bruke funksjonen «Si opp abonnement» i et av nyhetsbrevene våre.

Offentliggjøring av informasjon:
Informasjonen din vil ikke bli utlevert til noen tredjepart, med mindre vi har fått ditt uttrykkelige samtykke til det, eller med mindre utlevering er pålagt ved lov.

Korrigering/oppdatering av informasjon:
Hvis du ønsker å korrigere, oppdatere eller på annen måte endre informasjonen du har gitt oss, eller hvis du ønsker å protestere på vår behandling av denne informasjonen, kan du kontakte oss på ovennevnte adresse, e-postadresse eller telefonnummer.

Sikkerhet:
Vi gjør vårt beste for å sikre personopplysningene dine, og dette nettstedet har tatt sikkerhetstiltak som er ment til å beskytte mot tap, misbruk og endring av informasjonen som vi har under vår kontroll.

Kontakt:
Hvis du har spørsmål om denne personvernererklæringen online, måten dette nettstedet er administrert på, eller dine transaksjoner med oss, er du velkommen til å kontakte oss på ovenstående adresse, e-postadresse eller telefonnummer.

 


    Chat with us x