Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe har brukt POS-løsninger fra DdD Retail i over ti år. I løpet av den samme perioden har selskapet vokst til å bli den største butikkjeden i Danmark og har nylig startet virksomheter i Sverige og Norge.

Økonomien i en kleskjede er nært knyttet til kjedens evne til å overvåke og håndtere viktige områder som:
– etterspørsel fra kundene.
– flyt av varer og kunder i butikken.
– justering av beholdning.
– planlegging av bemanning.

Samsøe & Samsøe selger ikke bare varer i butikkene sine, de produserer også sine egne produkter, selger som grossist, tilbyr produkter fra andre produsenter, utvider seg nasjonalt og internasjonalt i tillegg til at de driver en nettbutikk. Så de trenger et fleksibelt system som lett kan kobles til hovedsetets kjernesystemer.

Hva selges hvor

Samsøe & Samsøe registrerer varene sine i DdD Retails POS-løsning. Det betyr at de lett kan følge med på hva som selges hvor, både når det gjelder modeller og størrelser. Ved hjelp av DdD Retails kundetellere vet de nøyaktig hvor mange besøkende som kom inn i butikken og hvor mange som kjøper noe. Med disse opplysningene kan de planlegge bemanning bedre, og identifisere eventuelle misforhold mellom kunder og vareutvalg slik at de kan handle deretter.

Ingen butikker er like

Samsøe & Samsøes butikker ligger i kjøpesentre og store handlegater. I tillegg har de sine egne avdelinger i varehus som Magasin. Data fra POS-løsningen gjør det mulig for dem å tilpasse vareutvalget til gjeldende kundegrupper.

POS-løsningen er også sentral når Samsøe & Samsøe åpner nye butikker. Her gir løsningen viktig og tidlig informasjon om kundepreferanser og adferd, slik at de har tid til å endre og justere noe dersom det skulle være nødvendig.

Integrasjon med andre forretningssystemer

Data fra POS-løsningen integreres med flere av Samsøe & Samsøes andre IT-systemer. Dette bidrar til at selskapet kan ta de rette avgjørelsene tidlig og på best mulig grunnlag, og det betyr mye for en voksende virksomhet. Jo bedre drift og færre tap, jo sterkere blir bedriften.

«Samsøe og Samsøe er et godt eksempel på hvordan en forretning kan styrkes ved å utnytte mulighetene i POS-løsningen. Du vil få bedre kunnskap om kundene og hva de foretrekker, slik at du kan oppfylle ønskene deres med nøyaktighet. Med integrasjonen til andre sentrale forretningssystemer blir produksjon og drift optimalisert, så du kan utnytte alle fordelene av krysskanalstrategien din», sier Peder Falck, administrerende direktør i DdD Retail.


Chat med oss x