Skalerbarhet

Fra en til mange

Enten du er et enkeltmannsforetak eller en middels stor eller stor kjede, er det beste POS-systemet et skalerbart system. Det vil si hvis kostnader, opplæring og installasjonstid betyr noe i det lange løp.

Når du velger et POS-system, er det viktig å forsikre seg om at det kan vokse med bedriften din.

DdD POS-systemet er skalerbart på alle måter.

  • Fra én til ubegrenset med flere POS i samme konto
  • Flerspråklig
  • Åpen API
  • Databehandling i skyen

Dette betyr at i samme konto har du muligheten til å øke antallet POS-er og betjene systemet sentralt. Du kan også velge å kjøre lagerstyringen som ett lager eller flere.

Skalerbarheten kan være både lokal og global. Systemet kan tilpasses ethvert språk og enhver kultur. Det er mulig å velge språk for hele systemet og ha individuelle språkinnstillinger på POS-en for de forskjellige salgsmedarbeidernes nasjonaliteter i butikken.

Det innebygde åpne API-et gjør det mulig å skalere POS-systemet mot nettbutikken, lojalitetsprogrammene, ERP-systemene og et hvilket som helst IT-system du velger å bruke i bedriften din.

For en omnikanal-strategi er det viktig å kunne betjene kundene på samme måte, uavhengig av salgskanalen. Kundene forventer samme service og informasjonsnivå enten de besøker nettbutikken, den fysiske butikken, eller for eksempel salgskanalen på dine sosiale medier. Integrasjonen mellom systemene er av største betydning for å kunne gjøre dette.

Alle data i DdD-systemet lagres i skyen. Det gir deg en mengde fordeler når du skalerer salgssystemet ditt. Ikke bare sparer du på kostnader ettersom du ikke behøver å installere eller vedlikeholde en lokal server. Programvareoppdateringer utføres automatisk, og du har tilgang til opplysningene dine når som helst og fra hvor som helst.

Trenger du mer informasjon om skalerbare POS-systemer?

Da kan du ringe oss på +45 7022 3010 eller sende inn kontaktinformasjonen din


    Chat with us x